Dag­cen­ter Lin­de­ha­ven

Lindehaven er et aktivitets-og aflastningscenter for hjemmeboende demente

I dagcenter Lindehaven er der en tværfaglig personalegruppe på 5 personer. 
          
Gennem aktivitet og fysiske rammer ønsker vi at skabe et kendt og trygt miljø, så Lindehaven bliver et godt sted at komme. Vi lægger vægt på, at borgeren er i centrum, får brugt sine sanser, talt om minder og er sammen med andre.

Der er dagligt fremmøde af to grupper, hvor den ene er fra kl. 9.30 - 14.30. Den anden gruppe starter kl. 14.30 og slutter kl. 19.00. Formiddagsholdet får kaffe og brød, varm mad til middag og slutter dagen af med kaffe og småkager.

Eftermiddagsholdet starter ligeledes med kaffe og kage. Til aften er der en lille ret samt smørrebrød. Der afsluttes med kaffe og småkage.
Hvis der er behov for personlige hjælpemidler, såsom bind, bleer og speciel bestik, skal dette medbringes. Ligeledes skal man medbringe doseret medicin til eget forbrug.

Lindehaven er lukket på skæve helligdage, 1. maj, Grundlovsdag, d. 24. og 31. december.
Der er åbent hele sommeren, men vi kan se os nødsaget til at lukke ned for enkelte hold i sommerferieperioden.

Afhentnings- og hjemkomsttider aftales med personalet ved opstart i Lindehaven.
Dagsprisen er 61 kr. inkl. forplejning. Dette beløb indbetales på girokort, og kan derefter trækkes over betalingsservice.  Du betaler kun for de dage, du kommer i Lindehaven. Dette registreres og afregnes månedligt. Afregningen for transporten aftales med visitationsafdelingen. Udflugter afregnes kontant af brugeren selv.

Hvis du er forhindret i af komme, kan du melde afbud ml. kl. 7.30 - 8.30 på tlf. 76 81 66 30.