Om Linde­gården

Plejecentret Lindegården er en del af Demensenheden i Vejle. Her på siden kan du læse mere om selve plejecentret, og hvordan du kommer i kontakt med afdelingerne.

Billede af haven på Lindegården
Terassen ved stuen
På Lindegården har vi 3 boenheder med i alt 46 boliger, hvoraf de 3 er aflastningsboliger. Alle boliger er beregnet for borgere med en demenssygdom.

Bo-enhederne drives som leve-bo miljøer. Det vil sige, at alle daglige gøremål foregår i bo-enheden og udføres af beboere og medarbejdere i samarbejde. Det drejer sig f.eks. om madlavning, tøjvask, rengøring og andre praktiske ting. Det er derfor en stor fordel, men ikke et krav, at de, der påtænker at flytte ind på Lindegården, har lyst til at være med i sådanne dagligdags gøremål. Den enkelte får naturligvis den hjælp, vedkommende har behov.

Vi ønsker, at familie og venner til beboerne også efter indflytningen deltager aktivt i  beboernes hverdag, og oplever da også den glæde, at der er en god og tæt kontakt hjemmet og
Personalet på Lindegården har forskellig uddannelsesmæssig baggrund med særlig interesse og viden om demens- 

Ønsker du at komme  i kontakt med en bestemt afdeling uden for plejecentrets telefontid (alle hverdage ml. kl. 9.00 - 14.00), kan du ringe til afdelingens  direkte nummer
Afdeling Nord:   76 81 66 86
Afdeling Stuen:  76 81 66 88
Afdeling 1. sal:   76 81 66 89

Du kan parkere gratis på parkeringspladsen udenfor Lindegården.