Om Linde­gården

Plejecentret Lindegården er en del af Demensenheden i Vejle. Her på siden kan du læse mere om selve centret, og hvordan du kommer i kontakt med afdelingerne.

Billede af haven på Lindegården
Terassen ved stuen
Der er på Lindegården 3 boenheder med i alt 46 boliger, hvoraf de 3 er aflastningsboliger. Alle disse boliger er beregnet for mennesker med en demenssygdom.
Bo-enhederne drives som leve/bo miljøer. Det vil sige at alle daglige gøremål foregår i bo-enheden og udføres af beboere og medarbejdere i samarbejde. Det drejer sig f.eks. om madlavning, tøjvask, rengøring og andre praktiske ting. Det er derfor en stor fordel, men ikke et krav, at de, der påtænker at flytte ind på Lindegården, har lyst til at være med i sådanne dagligdags gøremål. Den enkelte får naturligvis den hjælp, vedkommende har behov.
Vi ønsker, at familie og venner til beboerne også efter indflytningen deltager aktivt i  beboernes hverdag, og oplever da også den glæde, at der er en god og tæt kontakt hjemmet og
Hvis du skal i kontakt med en bestemt afdeling uden for kontorets åbningstid som dgl. fra mandag - torsdag er fra kl. 8.00 - 15-00 og fredag til kl. 14.00 kan du ringe til den afdeling du skal tale med på et direkte nummer
Afdeling Nord:  76 81 66 86
Afdeling Stuen: 76 81 66 88
Adeling 1. sal:   76 81 66 89

Du kan parkere gratis på parkeringspladsen udenfor Lindegården.